Inzet horren

inzethor (1)

STB-Kozijnen kan uw kozijnen compleet met inzethorren leveren! Inzethorren zijn zowel de meest praktische alsook de meest subtiele oplossing voor draai-kiep ramen of naar binnen draaiende ramen, als het gaat om insectenwering. Uiteraard kan het raam gewoon gesloten worden zonder de hor te verwijderen. Inzethorren zijn geschikt voor zowel vlakke alsverdiepte profielen.

inzethor (3)

Iedere hor wordt op maat gemaakt. Hiervoor worden de beste materialen gebruikt, zodat u jarenlang verzekerd bent van bescherming tegen insecten. Het profiel van inzethorren is van aluminium van topkwaliteit. Indien de horren hoger of breder dan 1400 mm zijn, wordt er een tussenstijl van aluminium gebruikt. De hoeken van de horren worden in verstek gezaagd en met onzichtbare kunststof hoekstukjes in elkaar gezet. Het verensysteem in de horren is nagenoeg onbreekbaar! De profielen van onze horren zijn in diverse kleuren te leveren.

Inzethorren zijn gemakkelijk te plaatsen en ook weer eenvoudig uitneembaar wanneer u ze bijvoorbeeld schoon wil maken. Onze horren zijn weerbestendig en nagenoeg onderhoudsvrij. Af en toe afnemen met een sopje voldoet al!

inzethor (1)

Bel me terug

  • Laat hier een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Vul a.u.b. een naam in
  • Voer a.u.b. een telefoonnummer in
  • Alleen 's avonds terugbellenOngeldige invoer