Plissé hordeur

Naast inzethorren voor ramen levert STB-Kozijnen ook plissé hordeuren. Deze hordeuren zijn zeer gemakkelijk te plaatsen en passen in vrijwel ieder deurkozijn. De plissé hordeur systemen kunnen naar elkaar toe gebruikt worden op plaatsen waarbij grote breedtes overbrugt dienen te worden. Onze hordeuren kunnen ook gekoppeld worden door middel van een koppelprofiel, waarmee één grote deur gecreeerd wordt.

plisse-hor (1)

De profielen van onze plissé hordeuren zijn gemaakt van aluminium. De kunststof onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor uw hordeur jaren meegaat. De hordeuren kunnen in principe in iedere gewenste kleur geleverd worden. Plissé hordeuren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Indien u een hordeur buiten gebruikt, is het wel raadzaam om de ondergeleider regelmatig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat de hordeur probleemloos blijft werken.

plisse-hor (2)

Ook bij schuine dorpels en grote maten kozijnen kunt u hordeuren aanschaffen. Schuine dorpels bij schuifpuien zijn makkelijk te corrigeren door een optionele schuine ondergeleider te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de plissé hordeur gemakkelijk te bedienen is. Indien de plissé hordeur op het kozijn gemonteerd wordt kan men gebruik maken van een zogenaamde 'op de dag' set. Hiermee maakt u als het ware een 'kozijn op een kozijn'. Deze oplossing is ook ideaal als u een grote raampartij heeft in uw appartement wat gesitueerd is op grote hoogte en toch gebruik wil maken van een plissé hordeur. Als laatste zijn plissé hordeuren ook voor een Frans balkon een uitkomst. Door de grootte van het raam past een gewone rolhor vaak niet of valt buiten de garantie. Een plissé hordeur wordt op maat geleverd waardoor altijd het perfecte resultaat behaald wordt.

plisse-hor (3)

Bel me terug

  • Laat hier een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Vul a.u.b. een naam in
  • Voer a.u.b. een telefoonnummer in
  • Alleen 's avonds terugbellenOngeldige invoer