Ventilatie roosters, voor een optimaal binnenklimaat

Bij STB-Kozijnen heeft u de mogelijkheid om uw kozijnen te voorzien van ventilatieroosters van het merk Duco. Af en toe een raam open zetten is niet voldoende om de luchtkwaliteit en vochthuishouding in uw woning op peil te houden. Alleen 24 uur per dag ventileren zorgt voor een optimaal binnen klimaat. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen bijvoorbeeld klachten als gevolg van een allergie voorkomen worden. Daarnaast zijn de ventilatieroosters geluidsdempend, wat helpt tegen geluidsoverlast.

De zelfregelende ventilatieklep van het rooster werkt mechanisch en is verstelbaar in verschillende standen. Doordat het ventilatievolume altijd gelijk blijft (zelfs bij toenemende wind), voorkomt de ventilatieklep hinderlijke tocht. De ventilatieroosters van STB-Kozijnen zijn voor zien van een afneembaar insectenwerend binnenrooster. Dit maakt dat ze eenvoudig gereinigd kunnen worden.

STB-Kozijnen heeft een uitgebreid assortiment aan ventilatieroosters. Daarnaast is ieder type verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat de roosters afgestemd kunnen worden op het design van uw woning. Vraag gratig een offerte aan of laat u uitgebreid adviseren door een onze vertegenwoordigers!

ventilatie roosters (2)

ventilatie roosters (1)

Bel me terug

  • Laat hier een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Vul a.u.b. een naam in
  • Voer a.u.b. een telefoonnummer in
  • Alleen 's avonds terugbellenOngeldige invoer