Financiering

Bij STB Kozijnen bieden we u de mogelijkheid om (een van) onze producten aan te schaffen op basis van financiering. Gebruik maken van onze financieringsmogelijkheid heeft diverse voordelen. Wanneer u het geleende bedrag gebruikt voor woning verbetering is de rente in de meeste gecallen fiscaal aftrekbaar. Daarnaast is het vaak voordeliger dan het nemen van een verbouwingshypotheek, het gebruik maken van de overwaarde van uw huis of het afsluiten van een lening bij uw eigen bank. Dit komt omdat wij verder kijken dan een bank en hierdoor vaak een meer gunstig rentepercentage kunnen bieden. Daarnaast betaald u bijvoorbeeld geen notariskosten, en krijgt u geen boete wanneer u vervroegd wil aflossen! U betaald een vast maandbedrag, waarbij het altijd mogelijk is om vervroegd of extra af te lossen. En dit boete vrij!

Naast het aanschaffen van de producten van STB Kozijnen op basis van financiering is het ook mogelijk om een doorlopend krediet te nemen. Dit is als het ware een ‘financieel reserve’ dat op ieder moment tot uw beschikking staat. U heeft de mogelijkheid om tot aan het limiet geld op te nemen, en u bepaalt zelf waaraan u dit geld uitgeeft. 

Om de looptijd van het krediet te verkorten kunt u altijd vervroegd aflossen. Een voordeel is dat u afgeloste bedragen weer eenvoudig kunt opnemen. Het rentepercentage staat bij een doorlopend krediet vast (gebruikelijk 2% per maand), maar omdat u flexibel geld kunt opnemen is het daadwerkelijke bedrag dat u aan rente betaald eveneens variabel. U betaald alleen rente over het openstaande bedrag.

Er wordt door STB Kozijnen samengewerkt met onafhankelijke gecertificeerde kreditvesrstrekkers. Zij beschikken over een vergunning voor het aanbieden van consumentenkrediet, en zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Wanneer u gebruik wenst te maken van de genoemde financieringsmogelijkheden, wordt uw aanvraag aan de hand van uw gegevens getoetst.

Interesse in financiering bij STB Kozijnen? Neem vrijblijvend contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden!

Bel me terug

  • Laat hier een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Vul a.u.b. een naam in
  • Voer a.u.b. een telefoonnummer in
  • Alleen 's avonds terugbellenOngeldige invoer