Binnen afwerking

Naast de montage is de afwerking natuurlijk ook van groot belang. Vandaar dat bij STB Kozijnen alleen gebruik wordt gemaakt van de beste afwerkmaterialen!

Voor de binnenafwerking maakt STB Kozijnen gebruik van kunststof afwerkings profielen. Hierdoor is extra werk zoals schilder- of stucwerk overbodig en heeft u meteen een strakke afwerking.

Het is prima te bewerken en eenvoudig op maat te zagen. Hierdoor kunnen wij snel, schoon en efficiënt werken, waardoor de overlast voor de klanten beperkt blijft.

Als alle afwerkprofielen zijn aangebracht, wordt de naad tussen het profiel en het (nieuwe) kunststof kozijn afgekit in dezelfde kleur als de afwerking.

Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor nieuwe binnen vensterbanken. STB Kozijnen werkt standaard met kunststof binnen vensterbanken welke in verschillende dieptes kunnen worden aangebracht. Deze worden uiteraard ook geleverd in de kleur van de afwerking.

Heeft u een ander idee voor de binnen vensterbanken? Geen probleem, geef het dan aan bij uw adviseur!

Nadat de montage is afgerond zal een van de monteurs met u het werk controleren. Pas als alles naar wens is gaan de monteurs naar huis!

Bel me terug

  • Laat hier een bericht achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!
  • Vul a.u.b. een naam in
  • Voer a.u.b. een telefoonnummer in
  • Alleen 's avonds terugbellenOngeldige invoer